De winkel Persoonlijk en betrokken

Wij hebben alles in het werk gesteld om een unieke winkel met showroom neer te zetten.
Alles op sportief fietsgebied in ons  nieuwe pand in Zoetermeer.

Hier kunt u zien wat er allemaal mogelijk is voor de beginnende en de meer ervaren fietser. Wij zijn overtuigd van de kracht van ons assortiment en onze trouwe terugkerende klantenkring is bevestiging van onze service, advies en aandacht.

Kom eens kijken in onze showroom boven in het pand. Daar is een brede keuze aan design en het nieuwste te vinden op racefiets en mountainbike gebied. Er staat een uitgekiend assortiment complete fietsen en op maat samengestelde fietsen en hangen de frames overzichtelijk aan de wanden. Er is een exclusief meetsysteem voor het bepalen van een optimale fietshouding. Ook diverse merken fietsonderdelen, kleding, schoenen, helmen, wielsets, zonnebrillen en andere accessoires.

De locatie van onze winkel is centraal gelegen pal langs de A12, waardoor het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Ons pand is gevestigd op bedrijventerrein Lansinghage aan de rand van Zoetermeer en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Wat maakt Remco's Cycle Service nu zo bijzonder: persoonlijke aandacht, de juiste merken, prijs-kwaliteit verhouding, advies en nog veel meer.

Onze heerlijke cappuccino staat voor u klaar!