Rimonta®

Rimonta®

Een Nederlands merk met een Italiaans tintje, ontstaan uit passie en jarenlange ervaring. Het merk Rimonta® (geregistreerd merk) kenmerkt zich door de verfijnde afwerking, vele mooie ontwerpen en kleuren. Rimonta® kan zich meten met de grote merken.

Door de verscheidenheid aan types heeft het merk Rimonta® voor iedere fietser het juiste frame met het oogpunt op prijs, maatvoering en stijfheid. Daarbij voldoen alle Rimonta® frames aan de strenge Europese CEN normen die borg staan voor de hoogste veiligheid en kwaliteit. Daardoor heeft u jarenlang fiets plezier!

De voordelen:

  • Vele types en maat voeringen leverbaar
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Leverbaar als los frame of als complete fiets
  • Snelle levering en een goede service
  • Opgebouwd en samengesteld door de specialist en in overleg met klant
  • 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op het lakwerk
  • Bij schade eventueel mogelijkheid tot reparatie

U heeft al een complete Rimonta® fiets op maat vanaf Euro 1.500,--.

De letterlijke vertaling van het Italiaanse woord rimonta is 'terugvechten'. Winnen doet u bijvoorbaat dus al!Rimonta® Attacco

Ambachtelijk handwerk

Van elke Rimonta® is er maar één.

Al het lakwerk van een Rimonta® frame wordt met vakmanschap in de lakkerij volgens een beproefd proces uitgevoerd. Onze designs en vele kleurmogelijkheden zijn op alle frame modellen toepasbaar. Voor u als klant biedt dit eindeloos unieke en persoonlijke mogelijkheden.

Nadat er in overleg een keuze is gemaakt, wordt er in de lakkerij met behulp van de computer teksten en afplaksjablonen gemaakt en uitgesneden op speciale folie. Hierna kan het frame worden afgeplakt, en dus klaar om te worden gelakt. Alle teksten worden op de frames gespoten, wij gebruiken geen stickers. Als alle kleuren en teksten op het frame zijn aangebracht, krijgt het als laatste een volle blanke laklaag. Dit zorgt voor een goede bescherming en een oogverblindende glans. Belangrijk om te weten is dat de werkwijze en lak van Rimonta® frames voldoen aan de strengste milieu eisen en dus een bijdrage levert aan een schonere toekomst.

Een Rimonta® aanschaffen is een feest. Remco neemt dan ook graag de tijd voor u, om samen uw unieke droomfiets te creëren.


Rimonta special colors
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kleuren Rimonta® frames
Lakproces

Onze fietsen

Wij hebben een breed assortiment fietsen, klik op een van de categorieën hieronder om hier meer over te weten te komen.

Afspraak maken?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is een duidelijke omschrijving van uw reparatieopdracht belangrijk.
Bij een reparatie/servicebeurt streven wij ernaar om dit binnen vijf dagen klaar te hebben.

Als u op 'versturen' klikt krijgen wij uw aanvraag via de mail en kunt u binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens.