Reactie overzicht

Bekijk alle onderstaande reacties

Karel

16/04/2019
Karel

Na enthousiast te zijn geworden over het nieuwe Rimonta aero frame en onder het mom van "je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan", heb ik mijn droomfiets. Een geheel naar eigen inzichten, lees hier vooral Remco's adviezen, samengestelde topfiets. En na de eerste paar ritjes is de conclusie, hier heb ik geen moment spijt van! Remco, BEDANKT!!

Martijn

29/03/2019
Martijn

Na 5 jaar was mijn Specialized toe aan een nieuw uiterlijk. Ik vroeg Remco mijn fiets te 'pimpen' en dat is meer dan gelukt. Heel blij met mijn 'nieuwe' oude fiets. Gun je fiets een tweede leven.

Hugo

28/03/2019
Hugo

De eerste 100 km onverhard zitten erop met mijn nieuwe Rimonta Attacco gravelbike. Bospaden, zand, klinkers, kasseien, boomwortels en een piepklein beetje asfalt achter de wielen. Wat valt me op:- hij ziet er geweldig uit, de kleur springt eruit.- schakelt uitstekend en snel, zowel achter als voor. Ik vind de 11-32 cassette een meerwaarde, je kan lang op het grote blad achter blijven rijden.- comfortabel, zal ook door de 38 mm banden komen.- veel controle.- prima afstelling door de bikefitting van Remco, hoeft werkelijk niets meer aan te gebeuren.- rechtdoor gaat hij als de brandweer, ook bij hoge snelheid en ruwe ondergrond, bochten gewoon goed erin gooien. Met beleid.- acceleratie is ook ruim voldoende. Hij weegt geen 7 kg, dat merk je dan.Is er dan niks te klagen? Nee. Ja, het gewicht, maar dat is bekend, en doorgaans in NL geen echt bezwaar.

Joeri Rook

10/11/2018
Joeri Rook

Erg blij met m'n Scott Scale 950 2019! Te gekke goesting gevende fiets om de MTB-parcoursen op te knallen. Ook zeer geschikt voor in het veld. Zo ga ik die winter wel doorkomen!