Reactie overzicht

Bekijk alle onderstaande reacties

Annemarie

05/06/2019

Al jaren krijg ik na een uur of twee fietsen last van mijn rug. Remco heeft mij een zadel van SQ Lab geadviseerd. Het zat meteen goed - geen zadelpijn en bovenal geen rugpijn meer! Zelfs niet na tochten van meerdere uren. Ik heb nog nooit zo lekker op mijn fiets gezeten. BEDANKT!!!!

Richard

09/05/2019
Richard

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe fiets en was bezig met een paar merken om te vergelijken, totdat ik bij Remco een Rimonta Forza zag en vond het gelijk een mooi model. Ik heb met advies van Remco mijn fiets samengesteld qua afmontage en wielen. Ik heb zelf de kleuren samengesteld en het resultaat mag er zijn. Gisteren een proefrit gemaakt en hij rijdt heel strak, echt een Super Bike! Grazie Remco!

Karel

16/04/2019
Karel

Na enthousiast te zijn geworden over het nieuwe Rimonta aero frame en onder het mom van "je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan", heb ik mijn droomfiets. Een geheel naar eigen inzichten, lees hier vooral Remco's adviezen, samengestelde topfiets. En na de eerste paar ritjes is de conclusie, hier heb ik geen moment spijt van! Remco, BEDANKT!!

Martijn

29/03/2019
Martijn

Na 5 jaar was mijn Specialized toe aan een nieuw uiterlijk. Ik vroeg Remco mijn fiets te 'pimpen' en dat is meer dan gelukt. Heel blij met mijn 'nieuwe' oude fiets. Gun je fiets een tweede leven.