Reactie overzicht

Bekijk alle onderstaande reacties

Joeri Rook

10/11/2018
Joeri Rook

Erg blij met m'n Scott Scale 950 2019! Te gekke goesting gevende fiets om de MTB-parcoursen op te knallen. Ook zeer geschikt voor in het veld. Zo ga ik die winter wel doorkomen!

Sigrid

07/10/2018

Sinds 3 maanden heb ik een Cube racefiets. Remco heeft deze mbv een bikefitting helemaal voor mij op maat gemaakt. En bij mij is dat geen standaard trucje, want omdat ik beperkte kracht heb in mijn linkerarm en hand heb ik allerlei speciale wensen. Daar is uiteindelijk een fiets uitgekomen waarbij ik met rechts kan remmen en schakelen, met extra comfort vanuit positie, maar ook banden en stuur. Na een jaar niet fietsen kan ik nu eindelijk weer de weg op. Remco & team: veel dank voor het creatieve meedenken over deze oplossing!

Johan

03/10/2018
Johan

Afgelopen week heb ik mijn nieuwe Rimonta fiets opgehaald. En wat rijdt ie lekker zeg. Het resultaat van een mooi proces van enkele weken bij Remco. Eerst het uitzoeken van het frame, de wielen en onder meer de kleuren van de fiets, vervolgens globaal meten, dan met behulp van bikefitting precies meten en tenslotte de aflevering. Vakmanschap, passie en geduld zijn de woorden, die wat mij betreft hierbij horen. Hartstikke leuk. Ik kan dat aan iedereen van harte aanbevelen.

Wouter Noorlander

02/07/2018
Wouter Noorlander

Eindelijk kon ik mijn Di2 eens goed uitproberen in de serieuze bergen van de Jura tegen de grens met Zwitserland. Zeven dagen fietsen in een strijd tegen de elementen en de mede fietsers. Dat blijft altijd een strijd bergop. De Rimonta Mito en ik hebben het prima gedaan. Bedankt Team RCSB voor de goede technische zorg. De keuze van de cassette was de juiste.