Werkplaats Zorg en vakmanschap

De werkplaats van Remco's Cycle Service is de belangrijkste plek binnen het bedrijf. Wij weten als geen ander, dat een goede afstelling en werking van de fiets de basis vormen voor veel fietsplezier.

De uitrusting van de werkplaats is bij ons dan ook van een heel hoge kwaliteit en er wordt uitsluitend gewerkt met speciaal professioneel gereedschap, zodat alle frames en onderdelen onbeschadigd en met de grootste nauwkeurigheid kunnen worden gemonteerd. Wij verzorgen ook Di2 analyse en diagnose, voeren updates uit en verhelpen storingen.

Pro Velg Pro disc

Racefietsen / MTB

Normal

Plus

Pro Velg

Pro Disc

Algemene controle fiets

Remsysteem afstellen velgrem/reinigen remblokken remschijf

Versnellingsysteem afstellen mechanisch/electronisch

Naven, assen en balhoofd controleren en afstellen

Ketting & kabels smeren/controleren

Controle buiten- en binnenbanden en velglint

Ketting en tandwielen reinigen

Spaken spannen en wielen richten

Alle bouten en aanhaalmomenten controleren

Crankstel demonteren, grondig reinigen en met nieuw vet monteren

Zadelpen demonteren, grondig reinigen en invetten

Globale reiniging fiets

Update electronisch Di2 systeem

Stuurlint indien nodig vervangen

Derailleur V+A demonteren, grondig reinigen en met vet monteren

Montage van eventueel te vervangen kabelset

De- en montage en reiniging van alle onderdelen

Grondige reiniging frame en poetsbeurt met beschermende spray voor lak met nanotechnologie (fiets weer in showroomstaat, zie losse dienst)

Ontluchten/goed werkend maken schijfremsysteem

Full suspension MTB (met achtervering) nalopen scharnierpunten

Tik of kraakgeluiden lokaliseren (uurtarief)

 

85,00

 

105,00

 

130,00

 

165,00

Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW, maar exclusief eventueel te vervangen materialen. De nieuwe materialen worden wel in de onderhoudsbeurt zonder extra arbeidskosten gemonteerd. Lopen alle kabels binnendoor? Dan geldt er een meerprijs op onze tarieven.

Losse diensten

  • Grondige poetsbeurt fiets  Euro 75,--

Uw fiets weer als nieuw?
Maak gebruik van onze poetsbeurt, waarbij uw fiets volledig met speciale poetsdoeken en hoogwaardige reinigingsmiddelen en glansmiddelen (ook een zijdeglans voor uw matte fiets) wordt schoongemaakt. Wij werken met middelen die ook door professionele autopoetsers gebruikt worden.
Na deze behandeling is uw fiets weer in showroomstaat en glimt hij u tegemoet!

  • Opmaken schaderapport t.b.v. verzekering vanaf Euro 35,--
  • Onafhankelijk maatadvies voor uw nieuwe frame hoogte Euro 65,--
  • Oplossen van Di2 storing (lekstroom) vanaf Euro 35,--
  • Carbonreparatie/lakwerk in overleg

De prijs van kleine losse reparaties zijn in overleg tegen een uurtarief van Euro 75,-- zoals bijvoorbeeld het vervangen van wiellagers, versnelling afstellen, stuurlint vervangen, wiel richten, service aan mountainbike voorvork/dempers en dergelijke. 

Bij ons gaat Uw fiets weer in topconditie de deur uit

In de werkplaats worden alle complete fietsen stuk voor stuk 100% gecontroleerd en afgesteld, want niets wordt aan het toeval overgelaten. Er wordt met iedere fiets een testrit gemaakt, om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt. Perfectie staat voorop bij Remco's Cycle Service.

De grote passie van eigenaar Remco is het opbouwen van op maat en persoonlijk samengestelde fietsen, waarbij alles tot in detail wordt uitgedacht en uitgevoerd. De kabelverwerking bij de opbouw van een racefiets is van zeer hoog en verfijnd niveau. Finesse is het toverwoord en er mag geen wanklank uit een opgebouwde fiets klinken. Remco stelt hoge eisen aan de fietsen die hij opbouwt.

Het resultaat is een droomfiets: een lust voor het oog en een lust voor de berijder.

Naast het sleutelen aan nieuwe fietsen, bent u bij Remco's Cycle Service ook aan het juiste adres voor alle soorten reparaties en aanpassingen aan uw race, mountainbike of hybride fiets. Dit gebeurt vaak met originele merk onderdelen en in samenspraak met de klant. Na de reparatie kunt u weer met veel plezier de weg op.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche kent Remco de fijne kneepjes van het vak. Hij heeft in veel gevallen op al uw vragen en fietsproblemen een passend antwoord! Wilt u direct een afspraak maken?

Maak een afspraak