CUBE RACEFIETSEN

Als Cube race specialist informeren wij u graag over de uitstekende prijs kwaliteit verhouding van een Cube racefiets. Dat is kenmerkend voor Cube: uitmuntende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Een ingespeeld team, innovatieve ideeën, in combinatie met hoogstaande materialen, resulteert in de diversiteit aan modellen die Cube te bieden heeft. Technologie van het hoogste niveau is de basis voor het succes van Cube. Al 16 jaar is dit merk de zelfcriticus, als het gaat om de perfecte fiets. Alleen die modellen waarmee Cube 100% tevreden is, worden uiteindelijk op de markt gebracht.


Met name carbon en aluminium wordt gebruikt in de frames. De keuze uit de modellen en materialen is bij Cube erg groot. De hoge kwaliteit accessoires maken de fiets compleet. Informeer gerust welke Cube het beste bij u past.


Een Cube racefiets aanschaffen bij Remco's Cycle Service biedt u vele voordelen. Standaard wordt de fiets compleet geleverd inclusief goede klikpedalen en mooie passende bidonhouders. Een standaard bikefitting is gratis, bij aanschaf van een Cube racefiets. Want wij vinden het belangrijk dat uw fiets perfect is afgesteld en met de grootste zorg de deur uitgaat. Remco vertelt u er graag alles over.Onze merken

Bekijk hier de verschillende merken racefietsen