Scott dames hybride fietsen

Sportiviteit en comfort met dames hybride fietsen van Scott

Scott is een fietsenmerk dat is opgericht in 1958 door de Amerikaanse ingenieur Ed Scott. Inmiddels is het overgegaan in Zwitserse handen. Scott heeft een mooi assortiment hybride toerfietsen in diverse prijsklassen.

Of het nou stralend weer is, of dat het regent of stormt; al jarenlang pakken wij in Nederland de fiets om stad en land af te fietsen. Het is daarom geen verrassing dat de hybride fiets zo populair is. Deze sportieve toerfiets is namelijk ideaal om lekker lange tochten mee te maken. Met een derailleurversnelling en de sportieve, maar comfortabele zithouding vormt de hybride fiets een perfecte kruising tussen een stadsfiets en racefiets. Daarmee rijd je snel én comfortabel en maakt u zorgeloos vele kilometers.

Scott heeft met veel zorg duurzame onderdelen uitgezocht, samen met een licht frame en als je extra snel wilt zijn ook een accu, zodat je altijd wind mee hebt. Met een hybride fiets van Scott ben je overal in je element. Daarbij zorgen de hoogwaardige afwerking en slimme oplossingen zoals weggewerkte kabels ervoor dat de fiets een zeer fraaie uitstraling krijgt. De unieke styling geeft je een optimaal gevoel van luxe. Multifunctioneel voor naar je werk, vakantie of alleen voor in het weekend.

Met jouw Scott dames hybride fiets kom jij altijd comfortabel en relaxed op je eindbestemming! Welke hybride fiets wil jij kopen? Binnen het assortiment van Scott slaag je altijd!


Scott Sub Sport 40 Lady

Sub Sport 40 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 599,-
Scott Sub Sport 30 Lady

Sub Sport 30 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 749,-
Scott Sub Sport 20 Lady

Sub Sport 20 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 999,-
Scott Sub Sport 10 Lady

Sub Sport 10 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 1.199,-
Scott Sub Cross 40 Lady

Sub Cross 40 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 569,-
Scott Sub Cross 30 Lady

Sub Cross 30 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 669,-
Scott Sub Cross 20 Lady

Sub Cross 20 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 799,-
Scott Sub Cross 10 Lady

Sub Cross 10 Lady

Scott Hybride fietsen dames
€ 999,-