Cube dames mountainbikes

Stoere en wendbare mountainbikes voor dames met stijl.

Cube is een van de mooiste merken voor kwaliteitsfietsen en mountainbikes

Kenmerkend voor Cube is de uitstekende prijs kwaliteit verhouding: uitmuntende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Cube is van oorsprong een Duits merk met een internationale uitstraling. Vandaag de dag worden Cube mountainbikes in 33 landen verkocht, voornamelijk in Europa. Cube staat bekend om zijn grote aanbod van fietsen. Alleen al in full suspension heeft Cube een aanbod van 33 mountainbikes. Ook de kleuren van de fiets worden speciaal geselecteerd, om er stoer en sportief uit te zien.

Om de degelijke kwaliteit van alle Cube mountainbikes te waarborgen, testen zij altijd uitgebreid alles zelf. De voorvorken bijvoorbeeld worden 130.000 keer belast en onbelast. Veiligheid en kwaliteit wordt hierbij hoog in het vaandel gedragen en zijn de eigen kwaliteitseisen van Cube hoger dan de wettelijke normen. Cube blijft zijn fietsen innoveren met de laatste technologieën en je kan dan ook wel zeggen dat Cube tot één van de meest veelzijdige fietsfabrikanten behoort van Europa.

Dus als u een mountainbike met een damesgeometrie zoekt, kunt u heel goed slagen bij het merk Cube. Girls just wanna have fun!

Iedereen, van beginner tot ervaren mountainbiker, kan bij Cube terecht voor een geschikte mountainbike naar keuze. Informeer gerust welke Cube het beste bij u past. Remco's Cycle Service adviseert u graag bij de keuze van het passende model.Cube dames mountainbike

Cube dames mountainbikes