Cube dames hybride fietsen

Bent u op zoek naar een toerfiets van hoogwaardige kwaliteit? Een sportieve allrounder met slanke uitstraling voor dagelijks en recreatief gebruik.

De toerfietsen van Cube zijn licht van gewicht en gemaakt van hoogwaardige materialen. Een toerfiets van Cube fietst zeer comfortabel, door de prettige zitpositie. De fietsen zijn gemaakt voor optimaal toercomfort, ook tijdens lange tochten.

Cube is een gerenommeerde Duitse fiets fabrikant en heeft een groot assortiment fietsen voor een breed publiek. Hun keuze aan hybride fietsen is ruim, in de vorm van Fitness, Tour en Lifestyle fietsen. De kleuren van deze fietsen worden speciaal geselecteerd om er stoer uit te zien, met een sportieve uitstraling.

De Global Travel serie fietsen zijn door hun complete uitvoering geschikt voor vrije tijd, woon/werk verkeer en vakanties. Voor de fietsers die een snelle en sportieve rit willen maken, heeft Cube de Cross Roadline gemaakt. Deze fietsen met een recht stuur zijn door hun lage gewicht en messcherpe stuurgedrag bijna net zo snel als een racefiets en dus geschikt voor snelle ritten. De Cube tourfietsen zijn gemaakt voor de avonturiers die graag door de bossen en bergen trekken. Kenmerken voor deze modellen zijn dan ook een goede voorvering, goede versnellingen en een zeer krachtig remsysteem, want veiligheid staat voorop bij Cube!

Informeer gerust welke dames hybride fiets het beste bij u past. Remco's Cycle Service adviseert u graag bij de keuze van het passende model.cube dames racefiets

Cube dames hybride fietsen