Hybride fietsen

Is de zithouding van een racefiets je net even te sportief, maar zoek je toch de snelheid? Probeer dan eens een hybride fiets. Met dit type fiets worden de snelheid en behendigheid van een racefiets, perfect gecombineerd met de meer comfortabele, rechtop zitpositie en met een vlak stuur.

Cube is een gerenommeerde Duitse fietsfabrikant en heeft een groot assortiment fietsen voor een breed publiek. Hun keuze aan hybride fietsen is ruim, in de vorm van Fitness, Tour en Lifestyle fietsen. De kleuren van deze fietsen worden speciaal geselecteerd om er stoer uit te zien, met een sportieve uitstraling.

De Global Travel serie fietsen zijn door hun complete uitvoering geschikt voor vrije tijd, woon/werk verkeer en vakanties. Voor de fietsers die een snelle en sportieve rit willen maken, heeft Cube de Cross Roadline gemaakt. Deze fietsen met een recht stuur zijn door hun lage gewicht en messcherpe stuurgedrag bijna net zo snel als een racefiets en dus geschikt voor snelle ritten. De Cube tourfietsen zijn gemaakt voor de avonturiers die graag door de bossen en bergen trekken. Kenmerken voor deze modellen zijn dan ook een goede voorvering, goede versnellingen en een zeer krachtig remsysteem, want veiligheid staat voorop bij Cube!

Informeer gerust welke hybride fiets het beste bij u past. Remco's Cycle Service adviseert u graag bij de keuze van het passende model.cube hybridefietsen

Cube hybride fietsen