Reacties Mijn ervaring met RCSB

Ervaringen van klanten Reacties

Henk-Jan

Henk-Jan 15/09/2022

Na 15 jaar op zoek naar een nieuwe racefiets, kom je eigenlijk per ongeluk bij Remco terecht en dan....niet no ... Meer

Henk-Jan15/09/2022

Na 15 jaar op zoek naar een nieuwe racefiets, kom je eigenlijk per ongeluk bij Remco terecht en dan....niet normaal! Wat een vriendelijkheid, meedenken, passie en vooral het resultaat: een topfiets. Inmiddels al een mooi aantal kilometers achter de rug en ik fiets harder dan ooit. Super blij met mijn Rimonta Rivolta.

Patrick

Patrick 30/05/2022

Service met een grote S. Kennis met een grote K. Ik ben echt superblij met hoe Remco me heeft kunnen helpen me ... Meer

Patrick30/05/2022

Service met een grote S. Kennis met een grote K. Ik ben echt superblij met hoe Remco me heeft kunnen helpen met vinden van een achterwiel voor mijn 10 jaar oude fiets met een wielmaat die niet meer gehanteerd wordt. Het was of dat of een fiets huren op mijn vakantiebestemming. Dit probleem legde ik voor. Na een paar dagen kreeg ik een mail, Remco's team had een wiel kunnen vinden. Fiets gebracht en wederom na een paar dagen zie je nauwelijks verschil tussen het origineel en de vervanging. Bij dezen wil ik Remco's team nogmaals bedanken voor hun service en inspanningen. Klasse.

Rob Robbers

Rob Robbers 05/02/2022

Remco gebeld voor een probleem met mijn racefiets. In korte tijd opgelost. Weer eens mogen ervaren wat een gew ... Meer

Rob Robbers05/02/2022

Remco gebeld voor een probleem met mijn racefiets. In korte tijd opgelost. Weer eens mogen ervaren wat een geweldige service Remco zijn klanten geeft. Dank team Remco.

Peter Hulst

Peter Hulst 29/12/2021

Naaf gescheurd van achterwiel Campagnolo record 14 jaar oud niets meer van te koop. Wat nu tja nieuwe wielen p ... Meer

Peter Hulst29/12/2021

Naaf gescheurd van achterwiel Campagnolo record 14 jaar oud niets meer van te koop. Wat nu tja nieuwe wielen pff boel geld. Maar....daar is Remco, we gaan even zoeken. In no time, weliswaar geen Campagnolo, maar wel goede kwaliteit. Ongeveer € 200,= incl de- en montage en nieuwe spaken. Nu afgehaald en ziet er top uit met mooie zwarte spaaknippels bij een zwarte oude velg. Oog voor detail!! Nu hoef ik een goed voorwiel niet weg te gooien. Dank voor het mooie werk.

Leon van Geest 28/07/2021

Een tijdje geleden een dynamische bikefitting gedaan. Ik kan zeggen dat het resultaat echt merkbaar was. Na he ... Meer

Leon van Geest28/07/2021

Een tijdje geleden een dynamische bikefitting gedaan. Ik kan zeggen dat het resultaat echt merkbaar was. Na het juist afstellen van de fiets merkte ik dat de krachtoverdracht op de pedalen voelbaar efficiënter was. Ik trap nu veel lekkerder rond. Daar ben ik erg blij mee! Bedankt Remco!

Tom Tiegelaar

Tom Tiegelaar 13/02/2021

Probleem? Gefixt! Een paar dagen geleden ging mijn schoen kapot. Heel vervelend, maar gelukkig had ik geli ... Meer

Tom Tiegelaar13/02/2021

Probleem? Gefixt! Een paar dagen geleden ging mijn schoen kapot. Heel vervelend, maar gelukkig had ik gelijk Remco geappt. Ik kon gelijk langskomen, liet mijn schoenen daar achter, en Remco gaf aan dat hij het probleem ging bespreken met Shimano. Nog geen week later kreeg ik een appje dat Shimano nieuwe schoenen zou leveren, met de vraag welke kleur ik wilde. Niet veel later kon ik de schoenen ophalen. Top service!!

Cor den Ouden

Cor den Ouden 03/09/2020

In 2015 staken de lichamelijke klachten de kop op, en kwam het besluit nabij om te stoppen met racefietsen. Vi ... Meer

Cor den Ouden03/09/2020

In 2015 staken de lichamelijke klachten de kop op, en kwam het besluit nabij om te stoppen met racefietsen. Via internet bij RCSB terechtgekomen en het nog 1 kans gegeven. Rimonta Vento werd aangeschaft en is tot begin 2020 mijn vaste racefiets naar volle tevredenheid over de fiets, maar in de eerste plaats de service van Anouschka, Remco en zijn vader waarvoor hartelijk dank. Begin 2020 is de Vento bij een ongeluk ernstig beschadigd en zal moeten worden opgeknapt, maar in record tijd hebben ze voor mij een speciale TIME SCYLON klaargemaakt zodat ik binnen 2 weken na mijn ongeluk weer op de fiets kon, nogmaals dank voor alle service en vertrouwen.

Peter van der Meer 11/07/2020

Erg blij met het vakmanschap van Remco. Voor het eerst sinds lange tijd geen kraak, tik of piep meer in m’n ... Meer

Peter van der Meer11/07/2020

Erg blij met het vakmanschap van Remco. Voor het eerst sinds lange tijd geen kraak, tik of piep meer in m’n Isaac Meson.

Sjoerd Visser

Sjoerd Visser 22/06/2020

Beste Remco's Cycle Service, dank voor het leveren van een geweldige fiets! De Rimonta Attacco is een strakke, ... Meer

Sjoerd Visser22/06/2020

Beste Remco's Cycle Service, dank voor het leveren van een geweldige fiets! De Rimonta Attacco is een strakke, soepele, comfortabele en stabiele prachtmachine. En de afstelling ervan is perfect! Deze kilometervreter gaat flink wat (gravel)avonturen tegemoet zien.

Florine

Florine 11/06/2020

Recent een nieuwe fiets gekocht bij Remco's Cycle Service. Zo ontzettend blij mee, fietst heerlijk! Ook voor d ... Meer

Florine11/06/2020

Recent een nieuwe fiets gekocht bij Remco's Cycle Service. Zo ontzettend blij mee, fietst heerlijk! Ook voor de hartelijke en goede service in de zaak. Nogmaals veel dank!

Wout Korving

Wout Korving 28/04/2020

Eind 2019 heb ik op advies van Remco een Colnago C64 gekocht. De laatste paar weken dankzij het mooie weer de ... Meer

Wout Korving28/04/2020

Eind 2019 heb ik op advies van Remco een Colnago C64 gekocht. De laatste paar weken dankzij het mooie weer de eerste kilometers op mogen maken. Echt een feest. Met regelmaat kijk ik op mijn tellertje en ben verrast over de snelheid. Na bochten, op een viaduct en op de Utrechtse Heuvelrug. En het ligt niet aan de teller, Strava bevestigt achteraf. Je voelt het eigenlijk ook wel als je fietst. De fiets zet alle kracht om in snelheid, er gaat niets verloren. En de fiets is natuurlijk top afgemonteerd, zoals ik dat alleen van Remco ken. Deze Colnage C64 is by far de beste fiets waar ik ooit op heb gereden!

John

John 09/11/2019

In september 2019 was het alweer een jaar geleden dat Remco mijn RIMONTA FORZA op maat heeft gemaakt. Bij de a ... Meer

John09/11/2019

In september 2019 was het alweer een jaar geleden dat Remco mijn RIMONTA FORZA op maat heeft gemaakt. Bij de aflevering was ik al heel blij vanwege de aandacht en het geduld waarmee mijn fiets passend was gemaakt. Daarna werd ik nog veel blijer, toen bleek dat ie geweldig zat. Nadien heb ik veel PR’s kunnen verbeteren. Alles went, dus ook fietsen op een maatfiets. Totdat je weer gaat rijden op je winterfiets. Die is ook prima, maar geeft mij minder het gevoel één te zijn met de fiets. Nog steeds ben ik erg blij met de service van Remco, maar vooral met de fiets natuurlijk. Mijn fiets heeft ook de nieuwe site van Remco gehaald. Kijk maar onder RIMONTA bij de voordelen. Ja, die met de rode accenten.

1 2
Plaats reactie